Τελέστηκε σήμερα η καθιερωμένη τελετή του αγιασμού χωροστατούντων των πατέρων Χρίστου Αναξαγόρου, Ιωάννη Νικολάου και Θεοφάνους Ντότσεφ. Μετά τον αγιασμό η Διευθύντρια του Λυκείου μας, Μαρία Λοΐζου Θεοδοσίου, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους μαθητές με ευχές για Καλή Σχολική Χρονιά.

 

Χαιρετισμός Διευθύντριας

Ευχαριστούμε τους Πατέρες Χρίστο, Ιωάννη και Θεοφάνη  για την τέλεση του Αγιασμού και την ευλογία στο σχολείο μας.

Έχουμε διανύσει ήδη κάποιες μέρες από την καινούργια σχολική χρονιά και με ικανοποίηση παρατηρούμε τη θετική στάση όλων σας προς το Σχολείο, το Σχολείο μας.

Η συμπεριφορά και η στάση σας αποδεικνύουν την ωριμότητα και τον προβληματισμό με τον οποίο αντιμετωπίζετε το μέλλον σας. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε στραμμένη την προσοχή σας στα μαθήματα σας και στην αποτελεσματική μελέτη, ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας και να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Η συνέπεια στην έγκαιρη προσέλευση στην τάξη και η μείωση των απουσιών και καθυστερήσεων θα σας βοηθήσει ώστε να αποφύγετε αχρείαστες περιπέτειες και αγωνίες. Ακόμη είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο σεβασμός προς στον χώρο που βρισκόμαστε, το Σχολείο μας και η ευγένεια που επιδεικνύουμε είναι ένδειξη καλλιέργειας και πολιτισμού. 

Να είστε βέβαιοι ότι στην πορεία του χρόνου θα είμαστε πάντα δίπλα σας, στον αγώνα που κάνετε, για να σας βοηθήσουμε και να σας συμπαρασταθούμε με οποιοδήποτε τρόπο θα χρειαστεί.

Καλή Χρονιά σε όλους και όλες.