Ayios Nikolaos Book Exchange

Βραβείο «Καλύτερης Οικονομικά Βιώσιμης Επιχείρησης» στην κατηγορία των Λυκείων

Για μια ακόμη σχολική χρονιά, το σχολείο μας συμμετείχε στο Πρόγραμμα Δημιουργικότητας, Καινοτομίας και Επιχειρηματικής Ιδέας “Ιδεοδρόμιο”. Ο σκοπός του προγράμματος είναι η εμφύσηση και προαγωγή της δημιουργικής και καινοτόμου σκέψης μέσω της διερεύνησης των προκλήσεων του σύγχρονου κόσμου και της τοπικής κοινωνίας.Το Πρόγραμμα προσφέρεται μέσω της συνεργασίας του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου με τις Διευθύνσεις Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του Κέντρου Επιχειρηματικότητας CEDAR, του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, των εταιρειών KPMG Cyprus και Gravity, καθώς και του Ερευνητικού και Εκπαιδευτικού Κέντρου Synthesis.

Η ομάδα του σχολείου μας πρότεινε μια ενδιαφέρουσα μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία με την ονομασία «Ayios Nikolaos Book Exchange».

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την Ημερίδα Επιχειρηματικότητας, η οποία διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στη Λάρνακα, στις 11 Απριλίου 2024. Το «Ayios Nikolaos Book Exchange» διακρίθηκε με το βραβείο «Καλύτερης Οικονομικά Βιώσιμης Επιχείρησης» στην κατηγορία των Λυκείων.

Συμμετείχαν οι μαθητές του Α1.1:

 Ανδρέου Αναστάσιος

 Γεωργίου Αναστασία

 Γεωργίου Πέτρος

 Λοΐζου Κατερίνα

 Ρίστοσκα Ζοράνα

 

Συντονίστρια εκπαιδευτικός:

Ευγενία Χριστοδούλου